waves

Standaardpakket

MEEST GEKOZEN

Tegen een voordelig instaptarief een jaar lang onbeperkt vacatures in de techniek plaatsen

€990,- per jaar
  • Standaard exposure
  • Onbeperkt vacatures plaatsen
  • Plaatsingskosten o.b.v. ervaringsniveau

Een jaar lang vacatures plaatsen

Ons Standaardpakket geeft jou de mogelijkheid om een jaar lang zoveel vacatures op tecque.nl te plaatsen als je wilt. Is je bedrijf groeiende en heb je regelmatig nieuwe kandidaten nodig? Dan is deze optie een echte uitkomst. Wij plaatsen elke vacature voor je, hier heb je zelf geen werk aan.

Geen administratieve rompslomp

Bij het zoeken naar kandidaten komt de nodige administratieve rompslomp kijken. Dit gedoe nemen wij je graag uit handen. Jij hoeft ons alleen maar de links te sturen; wij plaatsen de vacatures voor je.

Ook het uitnodigen of afwijzen van kandidaten handelen wij voor je af. Je ontvangt van ons direct een e-mail wanneer er iemand heeft gesolliciteerd op je vacature. Je kunt vervolgens zelf eenvoudig met één druk op de knop kiezen voor ‘uitnodigen’ of ‘afwijzen’. Gebruiksvriendelijk, snel en efficiënt.

Je betaalt pas bij aanname

Het is gelukt! Je hebt de perfecte kandidaat via ons gevonden. Hij is twee keer op gesprek geweest en binnenkort zal hij zijn contract ondertekenen. Dit is pas het moment dat je ons betaalt. We rekenen een vast bedrag op basis van het ervaringsniveau van de kandidaat.

Geen verrassingen

Bij Tecque weet je vooraf precies wat je betaalt. Hierdoor kom je nooit voor een vervelende verrassing te staan. Voor het plaatsen van vacatures betaal je per jaar een vast bedrag, onafhankelijk van het aantal vacatures dat je wilt plaatsen. Verder betaal je pas voor een kandidaat op het moment dat je hem of haar daadwerkelijk aanneemt.

Meer weten over hoe wij te werk gaan? Bekijk onze werkwijze!

Lees de ervaringen van 6 bedrijven

"Uiteindelijk hebben we het doel te blijven groeien, maar ons businessmodel is niet personeelsgedreven. Ik ben erg tevreden over de samenwerking, wanneer we weer medewerkers nodig hebben zetten we onze vacatures weer bij Tecque uit. Er is nog geen ander bureau langsgekomen met een betere propositie."

Sam Kin , mede-eigenaar van Wellsun