waves

All-in Pakket

MEEST GEKOZEN

Compleet pakket met inzet van al onze teams, actieve werving en volledige begeleiding bij elke stap. Zo vind je zo snel mogelijk geschikt sales talent

Snel resultaat met onze meest complete service

Dankzij de exclusieve en uitgebreide zoektocht naar de juiste kandidaten door ons resourceteam, mailings naar relevante kandidaten en extra exposure via o.a. een topwerkgeverslogo en banner, zul je snel passende kandidaten vinden voor je openstaande vacatures. En dat voor een voordelig totaaltarief.

Actieve werving door alle wervingsteams

Binnen het All-in Pakket gaan onze resourcers voor elke vacature actief op zoek naar geschikte kandidaten die nog niet zichtbaar werkzoekend zijn. Ons marketingteam zorgt ervoor dat je vacatures bij alle actief werkzoekende kandidaten onder de aandacht worden gebracht en zet daarmee direct jouw organisatie op de kaart.

Onbeperkt kosteloos kandidaten aannemen

Wil je een kandidaat naar aanleiding van het door jou gevoerde sollicitatiegesprek aannemen? Dan kun je dit binnen dit pakket kosteloos doen. Je betaalt hiervoor dus niets extra. Dit geeft je de vrijheid om zoveel kandidaten uit te nodigen en aan te nemen als je maar wilt.

Onbeperkt vacatures plaatsen

Hoeveel vacatures je ook hebt, je mag ze kosteloos plaatsen op tecque.nl. Zodra er een nieuwe vacature vrijkomt binnen je organisatie, breng je Tecque hiervan op de hoogte en je vacature zal direct worden geplaatst. De enige voorwaarde is dat je alleen daadwerkelijk openstaande vacatures mag plaatsen.

Inclusief: Extensive Search & Branding Pakket

Afhankelijk van de looptijd van het pakket kun je een Extensive Search één of meerdere malen inzetten. Hiervoor gaan onze resourcers twee dagdelen per gekozen vacature exclusief voor jou op zoek naar geschikte kandidaten. De concurrentie zal dan even moet wachten, want wij sturen deze kandidaten exclusief jouw kant op.

Ook kun je gebruikmaken van het Branding Pakket, want dit behoort ook standaard tot het All-in Pakket. Het voordeel hiervan is dat zowel je bedrijf als je vacatures extra in de schijnwerpers worden gezet.

Meer weten over hoe wij te werk gaan? Bekijk onze werkwijze.

Lees de ervaringen van 8 bedrijven

" Wij zochten een bedrijf dat onze vraag echt begreep. Ik raakte met Bouke in gesprek en de “klik” was er. De pakketprijs was daarnaast ook doorslaggevend. We weten waar we aan toe zijn. Ik zocht continuïteit, een jaarpakket biedt de beste mogelijkheid om goed te zaaien en te oogsten."

,