Ervaringen

Filter op provincie:

Filter op pakket:

waves

Aantal reviews: 8

" Wij zochten een bedrijf dat onze vraag echt begreep. Ik raakte met Bouke in gesprek en de “klik” was er. De pakketprijs was daarnaast ook doorslaggevend. We weten waar we aan toe zijn. Ik zocht continuïteit, een jaarpakket biedt de beste mogelijkheid om goed te zaaien en te oogsten."

,

Lees de volledige ervaring
"“Het voorstel en de aanpak van Tecque dat er voor een fixed bedrag gedurende een jaar naar personeel wordt gezocht was dusdanig goed dat er is besloten om een samenwerking aan te gaan. In het geval van deze samenwerking is het risico dat je een verkeerde aanname doet o.i.d. even groot als bij een recruitmentpartij, maar nu zoekt Bouke gewoon verder voor de volgende kandidaat. Dat vind ik een erg fijne manier van werken,” "

Iwan Debets , CEO bij ASB Security

Lees de volledige ervaring
"We hadden op een gegeven moment meerdere vacatures. Intern hebben we besloten een interessant concept als dat van Tecque hierin te betrekken. Uiteindelijk hebben we ook een goede plaatsing gehad. Het is een mooi concept, vooral omdat je meerdere vacatures kunt plaatsen en daarna niet nogmaals de werving- en selectie fee betaalt wanneer je iemand wil aannemen."

,

Lees de volledige ervaring