Ervaringen

Filter op provincie:

Filter op pakket:

waves

Aantal reviews: 8

"Toen ik hier kwam werken deed het bedrijf zaken met twintig verschillende wervingspartijen. Ik ben hier structuur in gaan aanbrengen. Zo kwam ik in contact met Bouke van Tecque. Bouke vroeg goed door en kwam snel met kandidaten waar we ook echt iets aan hadden. Het was heel vlug schakelen en hij wist precies wat ik bedoelde als ik het had over inhoudelijke technische kennis. Ik had geen zin in cv schuivers, want ik zat met tijdsdruk. Bouke bood aan zelf de voorselectie te doen en alleen mensen door te sturen die echt interessant zijn voor Van Berge Henegouwen. Dit werkt tot op heden nog steeds goed!"

,

Lees de volledige ervaring
"In de maand mei zijn we een partnership gestart met Tecque.nl. Wij zijn hard op zoek naar technische personeel nu onze organisatie zo groeiende is. De markt is schaarst en met behulp van werving en selectie bureaus lukte het ons om een aantal functies in te vullen. De prijs hiervoor was zeer hoog. Werving en selectie bureaus vragen allemaal een zeer hoog percentage van het jaarsalaris en bij hogere functies loopt dit bedrag aardig op. Wij zijn benaderd door Tecque, zij hanteerde een andere wijze waardoor de kosten voor werving en selectie weer normaal worden."

Monica Maessen , Controller/HRM

Lees de volledige ervaring
"“Wat voor ons ook erg meespeelt is het budget. Als ik een werving- en selectiebureau inschakel, ben ik zo 20-30% van een jaarsalaris aan fee kwijt. Dat is echt heel erg veel.”"

,

Lees de volledige ervaring