Ervaringen

Filter op provincie:

Filter op pakket:

waves

Aantal reviews: 14

"In de maand mei zijn we een partnership gestart met Tecque.nl. Wij zijn hard op zoek naar technische personeel nu onze organisatie zo groeiende is. De markt is schaarst en met behulp van werving en selectie bureaus lukte het ons om een aantal functies in te vullen. De prijs hiervoor was zeer hoog. Werving en selectie bureaus vragen allemaal een zeer hoog percentage van het jaarsalaris en bij hogere functies loopt dit bedrag aardig op. Wij zijn benaderd door Tecque, zij hanteerde een andere wijze waardoor de kosten voor werving en selectie weer normaal worden."

Monica Maessen , Controller/HRM

Lees de volledige ervaring
"“Wij zijn een hightech bedrijf in een hightech regio, en via Tecque bereiken we kandidaten veel beter. Ik denk dat we nu al meer mogelijkheden hebben gehad dan zonder de samenwerking. Daarnaast spelen de kosten natuurlijk ook een rol, die zijn bij Tecque gewoon veel lager wanneer je binnen je All-In Pakket mensen aanneemt.”"

,

Lees de volledige ervaring
"We hadden op een gegeven moment meerdere vacatures. Intern hebben we besloten een interessant concept als dat van Tecque hierin te betrekken. Uiteindelijk hebben we ook een goede plaatsing gehad. Het is een mooi concept, vooral omdat je meerdere vacatures kunt plaatsen en daarna niet nogmaals de werving- en selectie fee betaalt wanneer je iemand wil aannemen."

,

Lees de volledige ervaring