Ervaringen

Filter op provincie:

Filter op pakket:

waves

Aantal reviews: 14

"Het zoeken van personeel wordt door MaxGrip eigenlijk nooit extern neergelegd, dat kunnen wij zelf wel aan. Toch had ik het vorig jaar zo druk, dat ik het niet alleen kon bijwerken. Toevallig kwam Tecque om de hoek kijken. Tecque heeft mij destijds goed geholpen om snel aan de juiste mensen te komen. We hebben vier goede jongens aangenomen via Tecque in een snel tempo. Ik had contact met Bouke, de samenwerking ging goed, want hij wist precies wat ik zocht. Daarnaast kreeg ik het idee dat hij heel goed de personen achter de cv’s kent."

,

Lees de volledige ervaring
"“Wij zijn een hightech bedrijf in een hightech regio, en via Tecque bereiken we kandidaten veel beter. Ik denk dat we nu al meer mogelijkheden hebben gehad dan zonder de samenwerking. Daarnaast spelen de kosten natuurlijk ook een rol, die zijn bij Tecque gewoon veel lager wanneer je binnen je All-In Pakket mensen aanneemt.”"

,

Lees de volledige ervaring
"“Wat voor ons ook erg meespeelt is het budget. Als ik een werving- en selectiebureau inschakel, ben ik zo 20-30% van een jaarsalaris aan fee kwijt. Dat is echt heel erg veel.”"

,

Lees de volledige ervaring