Ervaringen

Filter op provincie:

Filter op pakket:

Aantal reviews: 14

"Toen ik hier kwam werken deed het bedrijf zaken met twintig verschillende wervingspartijen. Ik ben hier structuur in gaan aanbrengen. Zo kwam ik in contact met Bouke van Tecque. Bouke vroeg goed door en kwam snel met kandidaten waar we ook echt iets aan hadden. Het was heel vlug schakelen en hij wist precies wat ik bedoelde als ik het had over inhoudelijke technische kennis. Ik had geen zin in cv schuivers, want ik zat met tijdsdruk. Bouke bood aan zelf de voorselectie te doen en alleen mensen door te sturen die echt interessant zijn voor Van Berge Henegouwen. Dit werkt tot op heden nog steeds goed!"

,

Lees de volledige ervaring
"Het leuke van Tecque is dat de fee erg meevalt, zeker in vergelijking met andere partijen. Vaak heb je toch een partij nodig om goede mensen binnen te krijgen. Jullie hebben een ander concept dus dat werkt gewoon prettiger. Misschien is het zuinigheid, maar ik vind het onzin om tienduizenden euro’s te moeten betalen voor één aanname."

Roel Westenberg ,

Lees de volledige ervaring
"We hebben voor Tecque gekozen omdat jullie transparant werken, kandidaten worden vanuit onze eigen bedrijfsnaam benaderd. Tecque spreekt de kandidaten en doet een goede screening. We hebben contact met zowel Bouke als Nando, die beide verstand hebben van verschillende type functies. Eigenlijk wordt het stuk werving wat ons altijd heel veel tijd kost, uit handen genomen. Dit gaat van gesprekken inplannen tot een stukje onderhandelen over de arbeidsvoorwaarden."

,

Lees de volledige ervaring