Ervaringen

Filter op provincie:

Filter op pakket:

waves

Aantal reviews: 14

"In de maand mei zijn we een partnership gestart met Tecque.nl. Wij zijn hard op zoek naar technische personeel nu onze organisatie zo groeiende is. De markt is schaarst en met behulp van werving en selectie bureaus lukte het ons om een aantal functies in te vullen. De prijs hiervoor was zeer hoog. Werving en selectie bureaus vragen allemaal een zeer hoog percentage van het jaarsalaris en bij hogere functies loopt dit bedrag aardig op. Wij zijn benaderd door Tecque, zij hanteerde een andere wijze waardoor de kosten voor werving en selectie weer normaal worden."

Monica Maessen , Controller/HRM

Lees de volledige ervaring
"PROCENTEC kreeg sowieso extra exposure en een resourcer die speciaal voor ons op zoek zou gaan naar specifieke profielen. Als er een mooie deal uit zou komen, betaalden wij qua fee zeker de helft van wat normaal een aanname via een traditioneel recruitment bureau kost. Positief dus."

,

Lees de volledige ervaring
"Ik zie Tecque als een soort recruitment tool, waarbij zowel actief als passief wordt gezocht. Een combinatie dus van een standaard jobboard en een detacheringsbureau, waarbij vooraf een screening wordt gedaan van de kandidaten die solliciteren."

Mark Raijmakers , Recruitment Manager bij NTS Group

Lees de volledige ervaring